CrazyJohn Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 witam moze troche idiotyczne pytanie, ale czytalem gdzies na forum, ze Abit rev 2.0 jest w 2 wersjach: ze starym chipsetem (albo mostkiem wlasnie eni pamietam :P) i z nowym :) wybieram sie do sklepu jutro i chcialbym dostac jak najnowsza wersje MB, jak mam to sprawdzic :?: pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Jeżeli chodzi ci o wersję nForce, to stara (SPP) jest na rev1.1 i 1.2; a nowa (Ultra 400) jest na rev.2.0. Są rzeczywiście dwie wersje NF7-S 2.0, jedna z niebieskimi złączami na RAM, a druga - z czarnymi. Ponoć ta z czarnymi jest lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 mam wreszcie :P z z niebieskimi i jest git, wiec ja tam nie wiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...