Kczychoo Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 co bedzie szybsze: PIII 450 czy celeron 700 na przejsciowce? Porownywalem kiedy celerony - te na slotcie z tymi na socket370 na tej samej plycie i mimo mniejszych czestotliwosci lepiej wypadaly procki na slotach. Chce kupic teraz proca na "nowego" kompa i zastanawiam sie co bedzie szybsze. Mniej wiecej w tej samej cenie sa te procki co podalem wyzej... ale trudno mi okresli co bedzie lepszym rozwiazaniem. Prosze o pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 celeron poza tym lepiej sie podkręci. a najlepiej duron - 700MHz pobije oba te procki bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kczychoo Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 nie pytam sie ktory proc jest lepszy ale ktory bedzie dzialal szybciej na tej samej plycie glownej na ktorej jest SLOT1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 a jaka jest różnica między szybszym a lepszym ?? dla mnie żadna. może napisz który ładniejszy czy który będzie ładniej się palił :lol: jeśli jako "szybciej" uznać ilośćMHz'ów t ona pewno celeron, jeśli chcesz wydajniej to także celeron. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araki0 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Celek bedzie szybszy moze gorsz architektura ale Mhz robi swoje co do cen celek jest drozszy ob p2.Na twoin miejscu kupił bym celka 566 na allegro i podkrecił na 900Mhz taki celek to wydatek 50zł bez przesyłki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araki0 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Sorry masz racje cena ta sama wiec celek i podkręcic go .Aha nie jestem pewien co sie lepiej podkręci ta 700 czy 566 wiec wybór jest twój w takim razie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...