KRECIO Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Pytanie jak w temacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Cięzki wybór - oba mają swoje plusy i minusy. Jeżeli masz szanse to najlepiej postaw obok siebie oba monitory i potestuj. Jeśli nie, to bierz Iiyame, mniejsza szansa, że się zawiedziesz nawet jeśli LG kusi wyższymi parametrami. Poszczególne egzemplarze LG mogą BARDZO się różnić jakością obrazu w szerokim rozumieniu tego słowa, ale jeśli będziesz miał szczęście to możesz trafić na super egzemplarz. Ja jeśli nie mógłbym postawić obu monitorów obok siebie i potestować to wybrałbym IIyame. Ja mój monitor LG wybrałem z 8 egzemplarzy FT795+ jakie były i pomiędzy poszczególnymi z nich zdarzały się kolosalne różnice. Rozważałem wtedy jeszcze zakup Nec'a. Jak postawiłem go obok upatrzonego Flatrona to miał gorszą geometrię ale trochę lepsze kolory (moja subiektywna ocena). Wybrałem lepszą geometrię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 iyama, ew philips, nec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Dreggo ma racje trudno dokonac wyboru ... dowiedz sie np czy maja dwa wejscia BNC/dSUB ... sterowanie geometria przez usb takie tam bajery ktorych moze nigdy nie wykorzystasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Szczegoly techniczne do IIYAMA: http://www.iiyama.pl/default.asp?SID=&NAV=236&PROD=460 LG: http://www.lge.pl/newproducts/model.asp?id=F900P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 KRECIO@ ... :D dane i tak sa dla ciebie - idz do sklepu i wybieraj ze stojacych obok siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...