Yak Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Witam zanosze sie z zamiarem zmiany mobo i mam takie pytanie czy posiada ktos takowe cudo http://pl.asus.com/products/mb/socketa/a7v...-x/overview.htm ??? jak tak to co moze mi na jej temat powiedziec glownie jak sie kreci na niej :) Obecnie mam ASRocka k7vt2 i proca 1,7 wykrecilem max na 2,0 :) znacie jakas alternatywe do tego asusa w podobnym przedziale cenowym ?? Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 lepszy i tańszy od tego asusa jest EpoX 8krai! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yak Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 a mozna jakiegos linka do sklepu z ta plyta albo jakiegos testa jej ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Yak - poszukaj na google jakiegos testu tego Epoxa, powinien też być na frazpc.pl lub pclab.pl. Co do sklepu (to nie jest reklama moderatorzy): mogą być w pcprojekt.pl , popland.pl lub w komputroniku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło85 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 jesli chodzi ci o krecenie to ta plyta nadaja sie do tego ale ostrzegam są one awaryjne :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...