Skocz do zawartości
Sid

"Kombajn" do odtwarzania czyli dyskoteka z kompa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Tak z ciekawości chciałbym się zapytać jakie programy-kombajny do odtwarzania polecacie. Chodzi mi o programy takie jak TPlayer ale dużo, dużo bardziej skomplikowane (tam był podwójny player, fade'owanie między utworami - takie prościutkie efekty)... Najlepiej darmowe, ale płatne też mogą być ;) Nawet te bardzo drogie :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mixvibes. Ostatnio na nim jade. Max 16 utworow + crossfader +dsp +jog +masa innych rzeczy (np. opcja vinyl- jak masz dobra mysz, to scratche sa boskie :D)

Wczesniej uzywalem bpmStudio, ale zrazilem sie, jak moj komp przestal wyrabiac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oooo - MixVibes jest dobry... wystarczy mi na razie... Tylko że mam wersje 4 full a 5.21 tylko demko ;( chlip a ta 5.21 jest lepsza... dużo lepsza...

hehe, zobacz traktora, bez odsluchu nawet "techno" zmiksujesz, ful automat jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oooo - MixVibes jest dobry... wystarczy mi na razie... Tylko że mam wersje 4 full a 5.21 tylko demko ;( chlip a ta 5.21 jest lepsza... dużo lepsza...

hehe, zobacz traktora, bez odsluchu nawet "techno" zmiksujesz, ful automat jest

Tylko że Traktora jest dosyć trudno zdobyć[mówie tu o ful wersji...]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze atomix mp3?

masz crossfader, efekty, sample, predkosc, 2 "decki", beatmix itd, no i oczywiscie odsluch na sluchwakach przy 2 kartach muzycznych, albo jednej 3d

http://www.atomixmp3.com/ tak wyglada :) ale skina to sobie scianij innego :) bo ten oryginalny to taki sredni

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi