Luc312 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Witam mój qmpel chce kupić kompa i zastanawia sie nad takim konfigiem [*] Amd Barton 2500+ XP /333/ C512 [*] Epox 8RDAEI FSB400 DDR400 nForce-2 [*] 2x 256mb Kingston PC400 [*] Maxtor 40 gb - nie potrzebuje wiekszego [*] Radeon 9600 128bit/128mb [*] Markowy zasilacz jeszcze niewiem jaki ale jakiś do 150 zł [*] Buda najtańsza Prosze o opinie i jak coś jest nienajlepsze to jakies propozition... A i nie mówić dołożysz 200 zł i masz coś tam... <<<{{{Pozdro}}}>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 1.pamiatki twin mos'y-sa znacznie tansze (okolo 215 zl za cwiartke) 2.zasilka -szef-200zl 3.plyta abita nf7-sl. mysle ze dla szefa i tej plytki oplaca sie zaoszczedzic na pamiatkach tymbardziej ze nie jestem do konca przekonany czy kingstony sa o wiele lepsze .pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 1.pamiatki twin mos'y-sa znacznie tansze (okolo 215 zl za cwiartke) 2.zasilka -szef-200zl 3.plyta abita nf7-sl. mysle ze dla szefa i tej plytki oplaca sie zaoszczedzic na pamiatkach tymbardziej ze nie jestem do konca przekonany czy kingstony sa o wiele lepsze .pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 zasilacz Chieftec 360W df płyta Abit NF7/ Asus A7N8X reszta ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Ja na płytę nic nie mówię, ale polecę tak jak poprzednicy Twinmosy, a z zasilaczem powinieneś się wyrobić na Chiefteca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luc312 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Spox zasilacz Chieftec 360, ale niewiem czy w sklepie mają twinmosy i chyba zostana kingstony... Płyta niestety musi być Epox nie pamietam jaka seria ale napewno RDA :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luc312 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Jush zakupiłem Kingstony bo innych nie mieli a płyta to Epox Rda tylko niepamietam jaki model (tesh nie mieli innej) DZieki za sugestie Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...