Radeon Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 mam kompa z plyta AT z MMXem plyta ma zlacza na USB, chcialem je wykorzystac ale jest knif :/ -w systemie jest widoczny kontroler usb ale , system niewykrywa urzadzen usb :/ , w biosie mysle ze juz wszystko przekopalem, komp ma winme. czy moze kolejnosc kabelkow powinna byc inna niz standardowe: +5V data- data+ grd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 jak jest 'serwowane' wyjscie usb z plyty? sprawdz jakiej firmy jest to usb (via/nec)? jakie uzadzenia probowales podlaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 ma 2 rzedy i w kazdym po 4 piny. a czym sie rozni via od nec :oops: :?: podlaczalem myszke bo nie mam na seriala i przejsciowka z ps2 na seriala nie dziala na tej plycie, a kombinowanie z ps2 jest jeszcze gorsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 u mnie na Luckystar i430TX podlaczylem sledzia od jakiegos starego MSI na kt133 tylko musialem zrobic 1 dziurke w tym gdzie sie podlacza bo tam bylo 1 x 4 pin i 1 x 3 pin i smiga az miło ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 a mozesz podac kolejnosc kabelkow i ich kolory? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 jestes pewien ze masz 3 w jednym rzedzie i 4 piny w drugim wg. mnie to dziwne bo widzialem duzo koncowek usb i kazda miala min.8-10 pinow mierzylem miernikiem piny na plycie ale na zadnym nie ma napiecie czy cos jest nie tak :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 sorry moj blad ;/ na plycie jest 2x5pin ;) a sledz usb jest 4x1 5x1 aha w tych starych płytach usb sie włączało albo w biosie bądz zworka na płycie poszukaj uwaznie bo moze poprostu portu usb jest wyłączony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xWillxKillx Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 (edytowane) Mam podobny problem. W płycie głównej Asus K8N odłączyłem kabelki USB i nie pamiętam jak one były poustawiane! :mad: Są kabelki o kolorze: czarny, zielony, biało czerwony i czerwony. Pinów jest 5x2 i 4x2 Dzięki z góry za pomoc :D Edytowane 15 Marca 2009 przez xWillxKillx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...