Skocz do zawartości
pawel

mam problem - pomozcie

Rekomendowane odpowiedzi

miałem konfiguracje kompa: abit kt7e durek 850/1000 GeForce2 gts Baraca 4 wszystko smigało na win XP. teraz sprzedałem płyte z procem kumplowi. Jego konfiguracja to ta sama płyta i proc. Do tego dochodzi jego grafa GeForce2 MX i dysk tez baraca. i teraz jest problem ze podczas instalacji xp system sie zawiesza(czarna plansza i mruga znaczek zachety) Wymieniałem juz grafe, dzwiek, napedy i ciagle to samo!!!!!! Co robic pomozcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem konfiguracje kompa: abit kt7e durek 850/1000 GeForce2 gts Baraca 4 wszystko smigało na win XP. teraz sprzedałem płyte z procem kumplowi. Jego konfiguracja to ta sama płyta i proc. Do tego dochodzi jego grafa GeForce2 MX i dysk tez baraca. i teraz jest problem ze podczas instalacji xp system sie zawiesza(czarna plansza i mruga znaczek zachety) Wymieniałem juz grafe, dzwiek, napedy i ciagle to samo!!!!!! Co robic pomozcie

1. odkrecic procka jezeli podkrecony

2. sprobowac z "lepszym" zasialczem

3. nie mam pojecia jezeli nic nie dadza 1 i 2 krok :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pamietam ze u sasiada na athlon 1ghz i jakis ecs lub innej taniej plycie cos tkaiego wystepowalo... dokladnie ten sam czarny ekran i migajacy pasek "_"

wymiana plyty glownej i bylo po krzyku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. To jest ta sama płyta bo mu ja sprzedałem.

2. win 98 instaluje sie i działa.

3. Probowałem tez na ustawieniach defaultowych i ciagle to samo.

4. grage zmieniałem i nic sie niezmieniło

Jedynie czego niezmieniłem to zasilacz ale niewiem czy to ma jakis sens bo win 98 chodzi!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...