pawel Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 miałem konfiguracje kompa: abit kt7e durek 850/1000 GeForce2 gts Baraca 4 wszystko smigało na win XP. teraz sprzedałem płyte z procem kumplowi. Jego konfiguracja to ta sama płyta i proc. Do tego dochodzi jego grafa GeForce2 MX i dysk tez baraca. i teraz jest problem ze podczas instalacji xp system sie zawiesza(czarna plansza i mruga znaczek zachety) Wymieniałem juz grafe, dzwiek, napedy i ciagle to samo!!!!!! Co robic pomozcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 miałem konfiguracje kompa: abit kt7e durek 850/1000 GeForce2 gts Baraca 4 wszystko smigało na win XP. teraz sprzedałem płyte z procem kumplowi. Jego konfiguracja to ta sama płyta i proc. Do tego dochodzi jego grafa GeForce2 MX i dysk tez baraca. i teraz jest problem ze podczas instalacji xp system sie zawiesza(czarna plansza i mruga znaczek zachety) Wymieniałem juz grafe, dzwiek, napedy i ciagle to samo!!!!!! Co robic pomozcie1. odkrecic procka jezeli podkrecony 2. sprobowac z "lepszym" zasialczem 3. nie mam pojecia jezeli nic nie dadza 1 i 2 krok :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 pamietam ze u sasiada na athlon 1ghz i jakis ecs lub innej taniej plycie cos tkaiego wystepowalo... dokladnie ten sam czarny ekran i migajacy pasek "_" wymiana plyty glownej i bylo po krzyku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 wymiana plyty glownej i bylo po krzyku...tylko zauwaz ze na tej samej (doslownie - nie na takiej samej) plytce i procku u niego wszystko bylo OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFO55 Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Sprawdź czy radiator na procku jest prawidłowo ubrany (może za dużo pasty lub inne diabelstwo przeszkadza) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFO55 Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Spróbuj na czas instalacji wina dać inną kartę graf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 1. To jest ta sama płyta bo mu ja sprzedałem. 2. win 98 instaluje sie i działa. 3. Probowałem tez na ustawieniach defaultowych i ciagle to samo. 4. grage zmieniałem i nic sie niezmieniło Jedynie czego niezmieniłem to zasilacz ale niewiem czy to ma jakis sens bo win 98 chodzi!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ... Jedynie czego niezmieniłem to zasilacz ale niewiem czy to ma jakis sens bo win 98 chodzi!!!!!!!!!!!!! daj na probe Swoj (bo na Twoim przeciez chodzilo) - nic nie tracisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 zostaw w kompie tylko grafe i powyciagaj resztę urządzen z PCI, Jesli masz muzę na płycie, to wyłacz ją w biosie.. Nic nie napisałeś o pamięciach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 pamiatki????? ale przeciez win 98 chodzi, niemam innych zeby sprawdzic wiec moze byc kicha. Czasami 256 były wykrywane jako 160MB, ale chodziły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 to radze sprawdzic na innych pamieciach, moze w tym tkwi problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...