birdman Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 mnie juz szkoda nerwow... poczekam az zrobia ten serwer i wroce dopiero do liczenia; upadate wedlug http://setiathome.berkeley.edu/sstatus.html serwer juz dziala; szkoda tylko ze nadal nie moge wyslac jednostek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 jesli wam sie uda, to mozecie skozystać z moje proxy, mam troche WU, ale ni wiem czy zadziala z innego emaila niz mój/// masash.no-ip.com:5517 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 ach nie bede zmienial programu do liczenia. poprostu chcialem aby mi ktos wyslal jednostki a tak cala noc nic nie policzyl. to bedzie kiepski tydzien... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Przeciez nie musisz zmieniac programu.. wpisujesz tylko proxy i nic wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 lajk dis: Ja póki co seti nie licze (ogromne rachunki za prąd) wiec jesli wam sie uda to bierzcie moje WU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 ile masz tych wu? bo ja bym potrzebowal tak z 1000... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 nie kozacz birdie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 ile masz tych wu? bo ja bym potrzebowal tak z 1000... 49 :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 nie kozacz birdie :Pnie kozacze... tylko juz jestem okolo 1000wu w plecy... i kazdego dnia leca nastepne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...