Liptonti Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 czy jest juz moze knoppix na dvd ??? skąd go mozna pobrać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 http://knoppix.pl/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 chcesz pobierac DVD? 4gb? :lol: czy ja tu czegos nei kumam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 no pobierasz wypalasz na dvd i masz system + duzo programow co w tym dziwnego mr trol :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 mr trol, jak dla mnie 4gb to troche duzo, no ale jak ktos ma szybkie lacze to spox poprostu nie wyobrazam sobei scigaac 4gb na moim laczu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 czyzby pakiety TP user :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ;], TP SDI na 3 osoby...masakra....30-40kbitsow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 neo u znajomego w szkole w nocy tylko dla mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 mr trol, jak dla mnie 4gb to troche duzo, no ale jak ktos ma szybkie lacze to spox poprostu nie wyobrazam sobei scigaac 4gb na moim laczu ;] egocentryzm rulez ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...