J@cako Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Podłączyłem TV do kompa i włączyłem sygnał s-video przez panel sterowania (poszerzony o dodatki Nvidia) i było tak, że tv było klonem czyli to samo co na monitorze ... przy następnym włączeniu kompa kontrolę nad tym przejął zwykły panel sterowania , i monitor jest jakby lewą stroną a tv prawą (kursor przechodzi z 1 do 2 ) i nie da się tego z powrotem ustawić. Co zrobić ? Dodam że na monitorze obraz jest normalny a na TV mam samą tapetę , taką jak na pulpicie i nic więcej , ale mogę tam przejśc kursorem , przenieść okno itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@cako Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Super , dzięki za życzliwość i pomoc . Te setki wpisów mi naprawdę pomogły. :( Poradziłem sobie bez Waszej łaski ściągając nową wersję programu sterującego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=SeReWkA= Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 :lol: widzisz jaki jesteś bystry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 n/c dla takich ludzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...