j.h.hudy Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 a więc tak , są wakacje a mnie sie nudzi , więc przydało by sie zająć ten czas jakoś. wpadłem na pomysł żeby zrobić samemu obudowe z drewna (plexa za droga) ma być to z płyty mdf i ma być to big tower (wysoka na 80 cm) podajcie mi jakies wymiary , czesci i inne instrukcje do tego wykonania obudowy please Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 wakacje mnie sie nudzi zrobta za mnie. o takiego ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 a może ktos konkretnie odpowie na moje pytania?? <lol> bo bardzo m isie taka obudowa podoba , a w przyszłosci jescze qpie to tego bok z plexy :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 a moze skoro ci sie tak nudzi to sam pomierzysz elementy i porozgladasz sie za materialami? geeeeeeeeeeeeeeees :/ nikt za ciebie robic nie bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 a może zamiast sie wqrzać to coś doradzisz?? może ktoś ma jusz zapiasane wymiary , jak ktoś robił bude np. z plexy , o nic wiecej mi nie chodzi :/ moze jest jakas strona otym?? i powiedcie czy pc w drewnianej budzie bedzie sie grzał??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 napewno bedzie się grzał bardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 powiedcie czy pc w drewnianej budzie bedzie sie grzał??? bedziesz mogl grilla sobie zrobic :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Tak ciezko jest wziac miarke do swojej szanownej lapki i w 10 min wszystko pomierzyc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...