pajacyk Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Mam jak już wcześniej pisałem Herculesa r8500LE i tak się zastanawiam czy dałoby się wgrać bios oryginalnego ATI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Flash'owanie Radeon'a 8500 opisywałem już na tym forum. Skorzystaj z opcji szukaj.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 czytałem ten twój post jak tylko się ukazał ale co innego czytać a co innego robić takie rzeczy na własnej karcie :) Zasadniczo chodzi mi tylko o to jakim biosem niepochodzącym od Herculesa mam sflashować kartę pamięci 4ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 to powiedzcie chociaż skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> BIOSA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 wsio o R8500 jest tutaj : http://twojepc.pl/artykuly1.php?id=wojny_k...dee22b7ab994954 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...