peseq Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ... nie chodzi mi o zrut ekranu mojego, a tego co mam w lanie. Kiedyś kumpel mi pokazywał taki (rok temu), koleś z sieci lan grał w gre, a ten takim programikiem podejżał co teraz robi, gr4ał w gre Soldier of fortune. A ja mam kompa w domu drugiego, moja żona na nim siedzi, a chciałbym czasami luknąć co na nim klika:D:D Pomożecie?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 To pewnie chodzi o jkaiegos trojana np. prosiak, netbus. Tam sa rozne bajery, ale nie jestem pewien czy to tez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 w Net busie jest taka opcja. Ale na Twoim i Żony komputerze nie moze być antyvirów i (chyba) Firewalli. Musisz zainstalować na kompie żony pacha (składnik net busa) później wpisujesz IP komputera swojej wybranki i ziuuuuu. W netvusie jest jeszcze dużo ciekawych opcji. Np. otwieranie CDromu, zmiana klawiszy myszy z lewego na prawy i wice wersa :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 VNC - jest spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Teraz Polska ! - Prosiak :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Ok, dzięki; już biore się za szukanie tego NetBusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...