samarskun1 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 koledzy drodzy szybkie pytanko bo zaraz idę po pastę i będe robić drut moda na wyższe napięcie. Obecnie mam 1,68 i temperatura w primie 59 stopni czy jak zrobię 1,85 to ile mniej więcej wzrośnie mi temp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 odpowiedz standardowa: SZKLANA KULA MI SIE POPSULA odpowiedz mila i jasna dla ciebie: Nikt ci nie powie dopoki nie sprawdzisz .. nic nam nie wiadomo o warunkach panujacych w twojej obudowie chlodzeniu rodzaju procka temperaturze otoczenie .. a nawet wiedziac to ciezko byloby stweirdzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ale ja bym pierwsze pomyslal nad lepszym chlodzeniem, jezli chcesz podniesc napiecie na 1.85 to proc juz bedzie sie niezle pocil .... tak pozatym to napisz jaki sprzet, jaki wentyl na procku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samarskun1 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 dzieki ci o wielki wróżbito pytam sie mniej więcej tzn chodzi mi o doświadczenia innych ludzi chyba średnio mozna okreslić i powiedzieć mi wzrosła o 3 stopnie a mi o 4 a mi nie wzrosła o to mi chodziło o wielki choasie.pzdr pozatym opisałem że w tej chwili mam tyle i tyle i się zapytałem o ile może podskoczyc eta wsio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samarskun1 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 cooler master silent na radiatorze od titana samoróbka 2800 obr idle 48 stres po primie 58-59 ale pasta titana bodajże i to jeszcze tyle co kot napłakał wręcz minimalnie na maxa ledwo co, do 8 100 metrów od domu jest sklep a tam arctic silver5 więc oczekuje spadku temp i wzwiązku z tym pytanie proc to thoubred bo 2000xp w tej chwili 190X10,5 vcore nominalne 1,6 teraz +5%na asrocku k7s8x zero wentyli wyciagających itp zmiana vcore o te +5% to 0-1stopień różnicy. i modecom 350gtf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...