Piwko Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Siemka kupilem jakis tani zasilacz 400w! Ziasilacz jest niezly ale witrak tak brzeczy ze nieda sie wytrzymac! W biosie mi wkazuje ze ma prawie 6000 obrotow!!! Czy jak zamiast jego bym zamontowal Arctic Cooling Fan Pro TC to nic by sie niestalo! Typ mi w sklepie chcial wcisnac jakis wiatrak noname za 9zl:) niby cichy ale wole tego ale mam dylemat czy nic sie niestanie z zasilaczem bo ten ma malo obrtow! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Ja mam arctica w megashicie 350W i dziła, dla pewnosci daj dwa :) A poważnie to jeżeli masz wentylowaną obudowe to nic sie nie powinno stać, ale jeżeli to ma być jedyny wentylator wyciągającuy to biada, twojemu kompowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 jaki ten zasilacz kupiłeś co piszesz ze tani i ma odczyt obrotów wiatraka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Wiekszosc wentylatorów ma mozliwosc odczytu obrotów, wystarszy przylutować 3 przewód. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwko Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Ale jak dwa?? Jeden normalnie do zasilacza drugi na dole zasilacza(poprostu mam przerobic zasilacz!? P O Z D R A W I A M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...