DarthMirek Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 (edytowane) Cześć, Zawsze chciałem chodzić ubrazy w obudowę od kompa. Znacie jakieś fajne modele? Edytowane 30 Listopada 2007 przez Vegret Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Najfajniejsze obudowy można qpić na giełdzie samochodowej w słomczynie o ile ktoś wie gdzie to jest. Ruscy przyworzą z zachodu tony jakiś dziwnych serverów wszelkiej klasy i maści i sprzedają za marne grosze niewiedząc co jest w środku. Kupiłem sobie giganta adaxa z 2x486 i 4 dyskami 100 mb. w środku. wywalliłem cały złom ze środka i mam sobie obydowę sięgającą do pasa na kółkach i z włącznikiem jak od frankersteina i trzymadłem do ciągania ;-) za 50 zł. W środku jeszcze siedział jakiś pradawny zasilacz 500w at Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rendar Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 W:E:L:C:O:M:E Chce zmienić obudowę w kompie. Zastanawiałem się nad Chieftec DA-01B-D. Dobiła mnie wiadomość ,że w środku ma jakieś jakby półpięterko przez które nie można zamontować np. zalmana 7000! Potem zacząłem się zastanawiać nad Chieftec CX-03B-B-AW-OP. Na temat tej obudowy nic nie wiem. Ma ją ktoś z Was? Są w niej też jakieś ,,chamskie rezultaty bezmyślności projektantów" tak jak w DA-01B-D? Może powinienem <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> inną obudowę? Kieruje się jej gabarytami (duuża :banan: ) , ilością miejsc na wentylatory i brakiem chamskich rezultatów bezmyślności projektantów :lol: Witam! Jest rama, na której opiera się zasilacz, ale ona jest i tak wyżej, niż normalnie zasilacz w standardowej obudowie, od zalmana do tego "pięterka" jest co najmniej 5 cm, więc wszystko Ci wejdzie, bierz spokojnie CX, jest tam dobre mocowanie dysków, tak że nie przeszkadzają długie karty, sam mam budę Chiefa od ok miesiąca i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Najfajniejsze obudowy można qpić na giełdzie samochodowej w słomczynie o ile ktoś wie gdzie to jest. Ruscy przyworzą z zachodu tony jakiś dziwnych serverów wszelkiej klasy i maści i sprzedają za marne grosze niewiedząc co jest w środku. Kupiłem sobie giganta adaxa z 2x486 i 4 dyskami 100 mb. w środku. wywalliłem cały złom ze środka i mam sobie obydowę sięgającą do pasa na kółkach i z włącznikiem jak od frankersteina i trzymadłem do ciągania ;-) za 50 zł. W środku jeszcze siedział jakiś pradawny zasilacz 500w atbyłem w słomczynie i zadnych obudów tam ie widziałem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Pewnie Rosjan już nie było :P Bueheke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Tak sie sklada, ze mam Chieftec CX-01SL-SL-B i Zalman CNPS7000A-Cu i wszsytko wchodzi idealnie i nawet jest spory looz miedzy plyta, wentylem a zasilka :lol: I tak sie sklada, ze mam ta bude na sprzedarz ... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26900574 Pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 biez thermaltejka i juz:) hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...