AdAmW01 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Czesc mam takie pytanie. W jaki sposob wlaczyc opcje mikrofonu we wlasciwosciach dzwieku. Sa tam tony wysokie i niskie lecz nic tam nie mozna regulowac. Posiadam karte SBLive 5.1 czy nie wiek ktos gdzie sie to wlacza? czy trzeba moze cos zainstalowac? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Koło zegarka masz Koło zegarka masz głośniczek naciśnij go dwa razy wyskoczy tabelka. Na górze po lewej masz MENU i pisze tam OPCJE i WŁAŚCIWOŚCI pokazuje się drugie okno. Szukasz mikrofonu i naciskasz w kwadracik obok napisu MIKROFON. Wracając to pierwszej tabelki gdzie można regulować dźwięk wyskoczyło nowe pole MIKROFON tam możesz go włączyć i regulować głośność. Prościej nie umie opisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAmW01 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 :) heee no dzieki ale troszke nie o to mi chodzilo chcialam sie dowiedziec jak zmieniac tony niskie i wysokie we wlasciwosciach mikrofonu. Moze nie dosc jasno sie wyrazilem post wczesniej. Teraz juz chyba wiadomo o co mi chodzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...