Paazik Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Witam! Zakupiłem ostatnio kartę SB Audigy2 OEM i mam mały problemik. A mianowicie nie chce mi się zainstalować program speaker set, eax(..) itp. Nie mam poprostu mixera i ustawienia głośnikow. Nie wiem co jest. Robiłem formata i nic nie pomagalło. Program z płyty SB install nie chce się zainstalowa(pisze coś że nie ma karty sb audigy w systemie). Zainstalowałem więc stery i media souruce z interka. Dźwięk jest ale aplikacji nie ma. Przy próbie osobnego zainstalownia programu speaker set, eax itp. wyskakuje komunikat."Setup did not detect required components. Setup will exit." PS. JAKOŚC DŹWIĘKU AUDIGY 2 JEST PO PROSTU ZAJE*****!!!!!!!!!!Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyp Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 PS. JAKOŚC DŹWIĘKU AUDIGY 2 JEST PO PROSTU ZAJE*****!!!!!!!!!!PolecamI wyobraz sobie ze dziek z mojego Terratec Aureon Space 7.1 jest jeszcze o klase lepszy :P.. No i z sterownikami nie ma jaj... a zajmuja tlyko 1,4 mb choc realizuja dokladnie to samo... rzeklbym nwet ze oferuja wiecej... Co do twojego problemu... napisz maila na CLE TechSupport <support@europe.creative.com> PRzydzierla ci asystenta polskiego i wyjasnia w czym lezy problem... choc pewnie zaporonuja serwis... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 chyba czytalem gdzies na forum ze audigy lubia same wybrac sobie pci... zmien slot i wtedy zobacz... ps. ja mam audigy ls i nie mialem z nia zadnych problemow przy instalacji!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...