Jabar83 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Mam bardzo niski odczyt i zapis do pamieci. Odczyt: 1428 MB/s Zapis: 442MB/s Nie wiem co moze byc przyczyna.Od razu zaznaczam ze nie jestem w tym za bardzo obeznany; test robilem programem AIDA Ktos mi napisal na tym forum ze prawdopodobnie nie mam zainstalowanych sterow ,ale jakich.Via 4in1?? Te mam zainstalowane =>v4.51 A moze je zle instaluje znaczy sie instaluje standardowo; uruchamiam instalke i daje Normal Install. Co radziecie zrobic ,aby wydajnosc wzrosla :?: Bo wiem ze powinna byc wieksza :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Sterowniki do płyty,moptymalizacja w BIOSie, tzn. CasLAtency i cała reszta, a później już tylko oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Nie znam sie na tym za bardzo .mam zainstalowane stery VIA 4IN1 najnowsze .W BIOSIE CasLAtency mam na 2.5 ,a co do reszty nie wiem o jaka reszte ci chodzi :( czytalem posta vipa i co do timingow nie wiem gdzie zmieniac, jak i o ile :roll: Z gory dziekuje za wszelka pomoc. P.S zakupilem nawet radiatory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 jak nie wiesz to lepiej nie ruszaj :) żeby przyspieszyc pamiatki trza zmniejszyc timingi i podkrecic częstoliwość dokładne info znajdziesz tu http://forum.purepc.pl/search.php?sid=a9a0...872d7ea1bab6a46 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...