THE MANYSH TRAFO Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 cześć jestem tu nowy potrzebna mi pomoc. Co mozna zrobić ze sprzętem athlon 1ghz, ecs k7vta3 ver1, gf2gts, 256mb ram , win xp chodzi mi o maksymalną wydajność .... jestem grafikiem siedze w 3d i mam juz dosyć łykania tabletek na nerwy 8-) pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 A co Cię tak straszliwie stresuje :? Jeśli grafik, no to chyba karta mocniejsza by się zdała, ramu drugie 256 i zaraz się poprawi. Ten Ahlonik to 100 czy 133 FSB ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THE MANYSH TRAFO Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 atlonik 133 grafa jest spoko w programach 3d radzi sobie lepiej niz gf4 mx 400 po drugie mam agp 4 dlatego wymiana grafy moim zdaniem to lipa chciał bym procka wiekszego wsadzić ale ta płytka nie obsługuje athlonów xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Obsługuje, obsługuje.... tylko nie 0,13 mikrona, max. 2100+ w technologii 0,18 tj. Palomino (bios 1.2b) dyski twarde do 250GB ważne: na gniazdku CPU_FAN płyta nie wykrywa coolerków kręcących poniżej 3000rpm pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THE MANYSH TRAFO Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Dawaj wszystko co wiesz 8-) co do tego antka xp to jesteś pewny gdzieś czytałem ze to nie przejdzie gdzie moge biosik zaciągnąć bo nie znalazłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 http://62.67.229.99/support/aktuelle_cpu_liste.pdf to strona ECSa w Niemczech - znajdziesz tam tabelkę dla wszystkich płyt ECS i wykaz procków jakie obsługują. Bios http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/Prod...DetailName=BIOS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THE MANYSH TRAFO Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 he he ty to jo WIELKIE DZIEKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 jak chcesz max wydajność to zainstaluj win2000 zamiast XP, zobaczysz jak przyspieszy :) więcej ramu jest wskazane ale nie ma sensu kupować grzałki palomino, niedrogo możesz kupić abita kt7a czy ecs k7s5a, wgrasz do ecs bios chb1129 i masz stabilniejszą i wydajnieszą platformę. do tego łatwo przejdziesz kiedyś na ddr bo k7s5a obsługuje sdr i ddr. no i procki 0.13u chodzą bez problemu, wtedy limitem jest 2600+ ale spokojnie możesz dać durona 1600 za 150zł i odblokować cache robiąc z niego pełnego athlona 2000+ który wydziela 2 razy mniej ciepła niż palomino. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THE MANYSH TRAFO Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 DZIEKI!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...