Gość Czupakabra Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 A wiec sprawa wyglada nastepujaco. Okolo 3 miechow temu kupile sluchawki media techa (sic) za 44zl 90gr. Po miechu działania zaczęło buczeć w jednej ze sluchawek...wiec wybralem sie do sklepu DELKOM WEJHEROWO(sic x3)dałem je w ramach gwarancji. Czekałem 21 dni roboczych(lol), po czym wybralem sie do domu by znowu przekonac sie ze znowu nie dzialaja :((((((((((Odrazu na drugi dzien dałem spowrotem, lecz nie posiadałem paragonu(został u nich gdy dawałem je za 1 razem), jednak odziwo przyjeli te sluchawki i dostałem karte gwarancyjną :] ...lecz pojawił sie znowu problem :( minął następny termi naprawy , sluchawek nie ma, sklep coś mowi ze musza sciagnac z hurtowni takie same sluchawki, tylko ze oni co tydzien mi tak samo mowia:/. Chciałbym sie dowiedziec jakie mam prawa gdy nie mam PARAGONU ale mam karte gwarancyjna(to co daja w razie dawania do gwarancji) wypelniona przez sklep, nie mam zamiaru czekac roku na te sluchawki bo niby termin relaizacj to 21 dni....prosze o zapodanie mozliwych paragrafów. Z gory dzieki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18275 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czupakabra Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Dzieki , przeczytałem co tam było i zmaiescilem tam moj post Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...