Valdi Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Szukam najbardziej optymalnych sterow do tej konfiguracji, kiedys mi to dzialalo ale po zainstalowaniu kolejnych sterow do grafy cosik sie powalilo i okularki nei dzialaja jak powinny. Probowalem juz roznych kombinacji (rozne wersje detek i sterow do okularkow) ale i tak na nic to sie zdawalo. Moze ktos z forumowiczow ma tez okularki i moze sie podzielic informacja jakich sterow uzywa. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y20 Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Czy te stery casem nie zwaly sie "stereo" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdi Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 tak dokladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y20 Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Wiec niema problemu mam 45.23 zawsze ich uzywalem i nie bylo problemu ... udostepnilem Ci je na stronce: y20.magma-net.pl, bo niestety wyjezdzam i nie bedzie mie kolo tygodnia .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angel554 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Hey! Valdi - masz już może te stery które działają z nowszymi detonatorami? Bo mi wersja 45.23 nie działa jak instaluje nowe sterowniki (detonatory) do karty Geforce FX 5900XT :( Pomożesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 http://www.nvidia.com/object/3dstereo_61.76 te stery do okularow dzialaja tylko z tymi http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_61.76.html sterami do karty. (Zawsze jedne i drugie musza byc w tej samej wersji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...