TanneR Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Ma ktoś bios(firmware) do Seagate-a U5 40Gb ATA100 ST340823A z programem do jego flashu? A cha chodzi mi o wersję nowszą niż 3.39. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 No co jest nikt nie ma :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 ja mam ten dysk i dokladnie ten bios tylko dajcie link do programu ktorym moge go zgrac na dysk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Niestety :? Juz kiedys to bylo na forum nie da rady wgrac nowego firmware do segatow !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...