THORGAL Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Co sie stalo z firma SOYO jakos ostatnio nie widze jej na rynku a od lat mam do niej zaufanie i przymierzam sie do zmiany sprzetu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Miałem ten sam problem chcialem kupić SOYO dragon plus. Ale mogłem ją kupić tylko w zagranicznym sklepie :( . Bynajmiej w internetowych sklepach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Co sie stalo z firma SOYO jakos ostatnio nie widze jej na rynku a od lat mam do niej zaufanie i przymierzam sie do zmiany sprzetu ?bo zadna firma w naszym kochanym kraju nie wspolpracuje z SOYO :( dokad SOYO robila srednie plyty to opylalo sie je sciagac, odkad zaczela robic troche lepsze nikt ich nie sprowadza IMO bo sa malo znane u nas a za to relatywnie drogie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 wyslalo sie 2 x i cos sie pierniczy to forum - tylko patrzec jak pierdutnie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Co sie stalo z firma SOYO jakos ostatnio nie widze jej na rynku a od lat mam do niej zaufanie i przymierzam sie do zmiany sprzetu ?No tak masz rację, płytki tej firmy były naprawdę całkiem niezłe o ile jeszcze pamiętam to kiedyś płyty Soyo w swojej ofercie mjały takie firmy jak ''MSD'' oraz ''ABC Data'', ale to było jakieś 3-4 lata temu :( :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Co sie stalo z firma SOYO jakos ostatnio nie widze jej na rynku a od lat mam do niej zaufanie i przymierzam sie do zmiany sprzetu ?No tak masz rację, płytki tej firmy były naprawdę całkiem niezłe o ile jeszcze pamiętam to kiedyś płyty Soyo w swojej ofercie mjały takie firmy jak ''MSD'' oraz ''ABC Data'', ale to było jakieś 3-4 lata temu :( :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 CHOLERA COŚ SIĘ WALI TO FORUM TRZY RAZY TO SAMO ZA JEDNYM RAZEM :?: :?: :?: 8O 8O 8O :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...