punek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Witam wszystkich. Mam taki problem miałem cel 433 na Matsonic 7112c i wszystko było dobrze. Ale gdy zmieniłem sprzęt na to co widać pod spodem nie mogę zgrywać piosenek z płyt na MP3. Mój CD-rom to LG 48x. Pożyczyłem też od kumla szajsunga 40x i to samo. A w chwili obecnej to on nawet płyt nie chce czytać. Ani jeden ani drugi. Męczy tą płyte jakby była porysowana. Już ją zaczyna rozkręcać i nagle zpowrotem zwalnia a przy tym windoza się wiesza. Ratunku. Może coś poradzicie bo nie wiem czy jest sens nowy napęd kupować jak i on może nie pomódz. Męczy tą płyte jakby była porysowana. Za wszyskie odpowiedzi z góry wielkie dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Sprawdź ustawienia UDMA w Biosie. Swoją drogą to LG i Szajsung nie uchodzą za najlepsze napędy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zakładam że podłączyłeś wszystkie kabelki. Sprawdź czy masz włączone dma, poza tym jak samsung u kumpla hasa to sprawdź LG u niego bo może masz padnięty kontroler na płycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...