k1ngp1ng Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 pomka: atman at-305 (zatopiona w easy clicku:) allegro: 45 zl weze: 12/16 eheim* bloki.pl: 24 zl cpu: spider extreme bloki.pl: 81 zl gpu: proxima bloki.pl: 60 zl i to co zostalo mi do zakupienia: chlodnica: kadet/astra pompka -> gpu -> cpu -> nagrzewnica albo pompka -> nagrzewnica -> cpu -> gpu wszelkie opinie i sugestie mile widziane:) *usilna namowa kumpla, ktory mial niemila przygode z tanszymi wezami (podczas awarii systemu chlodzenia weze stopily sie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 spoko zestaw, ułożenie elementów to drugie będzie najlepsze, a co do awarii kolegi to : :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eq4ever Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 czy tylko mnie sie wydaje ze ostatnio takie watki powstaja jak grzyby po deszczu? na dodatek ich elementy tez jakos znajome... ;) Nie daloby sie wczesniej przygladnac innym konfiguracjom doglebnie opisanym juz na forum? Co do Twojego ukladu to nie wiem co jeszcze nowego mozna napisac, wystarczy poczytac. Swoja droga moze nie zauwazyles, ale nie zadales ani jednego pytania :) Mysle ze moja wypowiedz zawiera sie w kategorii "opinia" o ktore zabiegales ;-) Planowana konfiguracja ukladu jak najbardziej poprawna, a co do kolejnosci to nie ma roznicy (o dziwo wyczytalem to na tym forum 8O ) Pozdro Sorry, ale jutro ciezki egzam i jestem troszke rozdrazniony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ecce homo! Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 cpu: spider extreme bloki.pl: 81 zl a gdzie kupiles ten blok za taka cene (nowy???) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k1ngp1ng Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 cpu: spider extreme bloki.pl: 81 zl a gdzie kupiles ten blok za taka cene (nowy???) na www.bloki.pl :) wynegocjowalem znizke, top nie bedzie polerowany na lusterko, ale to zdaje sie nie powinno zmienic wlasciwosci bloczku:P co do poprzedniego posta: eq4ever pytania zadawalem wczesniej, ale nie otrzymalem satysfakcjonujacych mnie odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...