Skocz do zawartości
k1ngp1ng

wc rev 0.1

Rekomendowane odpowiedzi

pomka: atman at-305 (zatopiona w easy clicku:) allegro: 45 zl

weze: 12/16 eheim* bloki.pl: 24 zl

cpu: spider extreme bloki.pl: 81 zl

gpu: proxima bloki.pl: 60 zl

i to co zostalo mi do zakupienia: chlodnica: kadet/astra

pompka -> gpu -> cpu -> nagrzewnica

albo pompka -> nagrzewnica -> cpu -> gpu

wszelkie opinie i sugestie mile widziane:)

*usilna namowa kumpla, ktory mial niemila przygode z tanszymi wezami (podczas awarii systemu chlodzenia weze stopily sie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy tylko mnie sie wydaje ze ostatnio takie watki powstaja jak grzyby po deszczu? na dodatek ich elementy tez jakos znajome... ;) Nie daloby sie wczesniej przygladnac innym konfiguracjom doglebnie opisanym juz na forum?

Co do Twojego ukladu to nie wiem co jeszcze nowego mozna napisac, wystarczy poczytac. Swoja droga moze nie zauwazyles, ale nie zadales ani jednego pytania :) Mysle ze moja wypowiedz zawiera sie w kategorii "opinia" o ktore zabiegales ;-)

Planowana konfiguracja ukladu jak najbardziej poprawna, a co do kolejnosci to nie ma roznicy (o dziwo wyczytalem to na tym forum 8O )

Pozdro

Sorry, ale jutro ciezki egzam i jestem troszke rozdrazniony ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cpu: spider extreme bloki.pl: 81 zl

a gdzie kupiles ten blok za taka cene (nowy???)

na www.bloki.pl :) wynegocjowalem znizke, top nie bedzie polerowany na lusterko, ale to zdaje sie nie powinno zmienic wlasciwosci bloczku:P

co do poprzedniego posta:

eq4ever pytania zadawalem wczesniej, ale nie otrzymalem satysfakcjonujacych mnie odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi