S.W.A.T Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Witam, wczoraj zainstalowałem StyleXP i dzisiaj go odinstalowalem :P Niestety robie restart PC i wyskakuje mi który wybrać obrazek podczas ładowania WINA :/ Albo mam do wyboru Standartowy XP albo jakiś inny niestety nie wiem jak to skasować. Chce miec tak jak dawniej...... Proszę o pomoc. ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Spróbuj tak: Zainstaluj stylexp jeszcze raz i tam jest gdzieś opcja 'disable Style XP' oczywiście zaznacz ją i wtedy odinstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Wywal stylexp bo jest do [gluteus maximus], jeśli chcesz się pobawić stylami w Windowsie XP to jest do tego specjalny patch i wszystko działa jak należy. O w/w patchu jest napisane na pierwszej stronie w topicu o modingu desktopu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 B. dziękuje za pomoc :D :D :D zrobiłem tak jak jonzi i wszystko OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...