jdzej Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Witam mam problem. Kupiłem sobie dwie katody i chciałbym je zamontować w samochodzie do podświetlenia nóg i własnie w tym problem że niebardzo wiem jak i pod co w samochodzie je podłaczyć. Może ktoś wie?? Proszę o pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Hmmm inwerter pod 12V katody do inwertera ot cała filozofaja (poukrywać poprzedłużac i juz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jdzej Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 no tak tylko że ja niebardzo się znam i poprosiłbym o szczególniejszy opis co i jak. jeśli można :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 no tak tylko że ja niebardzo się znam i poprosiłbym o szczególniejszy opis co i jak. jeśli można :) I tu pojawia sie problem bo po pierwsze trzeba sie dogrzebac do instalacji , zajecie wtyczki zapalniczki raczej nie wchodzi w gre. To wiaze sie ze popinaniem sie do instalacji przed gdniazdem zapalniczki (np.) wywiercic miejsce na wylacznik (opcja :wink: ) puscic (jak najmniej widocznie przedłużone kable od katod do miejsc gdzie maja byc . Ale nie da sie tego wytlaumaczyc ot tak w jednym poscie nie widzac co to za samochod jak jest rozlozona instlacja itp. udaj sie do pirwszego leprzego zakaldu gdzie zaklada sie radia , taxometry alarmy i podejrzewam ze za jakas symboliczna kwote ci to zrobie tudzierz powiedza jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jdzej Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 spoko dzięki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...