Darmach Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Szukam ludzi z hydorem l30 - napiszcie krotkoi zwiezle o tej pompie - opiszcie swoje wrazenia "sluchowo - estetyczne" ;) Zastanawiam sie nad ta pompa, ale zalezy mi glownie na ciszy. PS WIEM ze Eheimy sa ciche. :) niestety wiem tez ile kosztują :( Znalazlem jeszcze atmana at 305 - ile to jest warte, i jak z glosnoscia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Proponuje czasem pomyslec, poza tym uzyc Wyszukiwarki dostepnej na forum. Ten temat by walkowany dzisiatki razy... TOPIC DO ZAMKNIECIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darmach Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 wiem ze temat byl walkowany 1000e razy.... Ale trudno w tej zbieraninie strzepkow informacji znalezc rzetelne opinie... Chcialbym zeby odpisali mi ludzie, ktorzy mieli mozliwosc porownania jakis pomp ze sobą. W ten sposob bede mogl ustalic ktora z nich jest najcichsza. ( oprocz eheimow ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwak Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 ja mailem 2 pokmpy 1. Aquael 650 L/H 2. Hydor L30 1200 L/H pierwasz cicha wrecz nieslyszalna lecz slaba wydajnosc druga troche glosniejsza (delikatne brzeczenie) ale bardzo wydajna jezeli niezalezy ci bardzo na wydajnosci to aquael jest w sam raz malia cicha daje sie przerobic na inline jezeli zas na wydajnosci i ciszy to Hydor L30 tez sie sprawdzi jest ciut glosniejszy i 5x drozszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 sorry ale w temacie porownujesz merca z polonezem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 sorry ale w temacie porownujesz merca z polonezemDobrze powiedziane. HYDOR to prawie EHEIM :D qba_dx No zdecydowanie odradzam Ci AquaELa, bo to badziew... Rozwaz HYDORA L20 lub L30II, zalezy jakiej wydajnosci potrzebujesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 SpiderMAN a ja jakiej potrzebuję do dwóch bloków i nagrzenicy? Hydora L-20 czy L-30? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 SpiderMAN a ja jakiej potrzebuję do dwóch bloków i nagrzenicy? Hydora L-20 czy L-30? Pozdr. Styknie L20 IMho... P.S. Moze bys tak juz nie walil kilku topikow na jeden i ten sam temat. O tych pompkach znajdziesz sporo... SZUKAJKA nie gryzie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 SZYKAJKI używałem i g***o znalazłem :) pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 SZYKAJKI używałem i g***o znalazłem :) pozdr. To znaczy nie umiesz sie nia poslugiwac... :P :D EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Szukam ludzi z hydorem l30 - napiszcie krotkoi zwiezle o tej pompie - opiszcie swoje wrazenia "sluchowo - estetyczne" ;) Zastanawiam sie nad ta pompa, ale zalezy mi glownie na ciszy. PS WIEM ze Eheimy sa ciche. :) niestety wiem tez ile kosztują :( Znalazlem jeszcze atmana at 305 - ile to jest warte, i jak z glosnoscia? eheim 1250 umnie 322 zlote wyzsze modele juz sa "troszke drogie"... jak cos to pm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darmach Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 A wie moze ktos jak bardzo roznia sie pomiedzy soba hydory l 20 i l30 jesli chodzi o glosnosc? Jaka jest roznica miedzy L 30 i L 30 II? Czy L 20 starczy do uriela 2 (dosc duze opory) mcs na grafe, i nagrzewniczki chevette (od chevroleta)? waz 10/12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...