Skocz do zawartości
FlipekPL

GOTOWY ZESTAW

Rekomendowane odpowiedzi

Mam jedno pytanko czy mozna gdzies kupic gotowy zestaw do chlodzenia wodnego ktory jest juz przystosowany do samodzielnego montazu Moge na ten cel wywalic okolo 1100 zl a nie mam czasu i ochoty na skladanie wlasnego zestawu. Chodzi mi glownie o wydajnosc - chlodzenie procka- athlon 2400 podkrecony na 2600 i karty graficznej - radeona 9800 pro ktory strasznie sie grzeje i nie moge go ujarzmic :) . Czy sa jakies pozadne sklepy internetowe w polsce z takimi zestawami juz gotowymi do montazu. Bylbym wdzieczny za odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcesz wydac 1100pln i nawet nie wiedziec co kupujesz? Jasne ze są zestawy.. ale na pewno nie tak dobre jakbys samemu dobierał sprzęt. Proponuje www.mcs.pc.pl poprzeglądać. Tam są instrukcje co i jak. No I na pytania odpowiadają na maila sensownie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja proponuję byś zajrzał na www.innovatek.de

następnie jeśli stwierdzisz że to jest dla Ciebie, to skontaktuj się z ludzmi z http://pc-tuning.pl/ lub (jeszcze jakiś inny sklep internetowy sprzedaje innovatek 'a, ale nie pamiętam adresu w tej chwili)

sam zamówiłem u nich (tzn. na pc-tuning.pl) skomponowany przez siebie zestaw na podstawie oferty z www.innovatek.de , wszystko sprowadzili, wysłali, gwarancję wystawili itd. ;)

innovatek ma fajne zestawy, gotowe wprawdzie, ale możesz sam wybrać dokładnie to co Ciebie interesuje, ja tak zrobiłem.

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem do końca czym według was różni sie "niegotowy" zestaw z MSC od gotowego z innowateka . I tak trzeba bloki założyć poprowadzić węże wstawic chlodnice. A jak widze bloki od innovatka w porownaniu do blokow z MSC czy chociazby DD to mnie skreca :lol: a ich design przypomina mi tylko cukierkową kraine :P

Imo powinieneś kupić Eheima 1250/10xx Black ICE Extreme 3 bloki węże reza , bo i tak to trzeba poskładać i tak więc ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ci powiem.

Gotowy - dostajesz pudelko z klockami i sobie je motujesz do kupy.

Niegotowy - sam sobie kupujesz klocki jakie chcesz i nie musisz placic za pudelko.

Ja za 1100 zl z checia poskaldam ci pro zestaw i wysle w moim pudelku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhh, "zestaw gotowy do montazu", a jak zamowisz w mcs.pc.pl bloki jakie sobie tylko chcesz, black ice pro, weze, zaciski, rezerwuar. To Mate przysle ci to w pudelku :lol: i bedziesz mial zestaw "gotowy do montazu", wszytsko jest gotowe do montazu jak kupisz w sklepie....a zestaw to ejst tosamo, tez musisz sobie poobciagac weze, zamontowac chlodniczke i zapiac blok....ehh ludzie pomyslcie chwile

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi