pisarz Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 mam taki problem obecnie uzywam outloka 2003 ale postanowaiłęm potestowac tą mozille i: jedna niedogodnosc ktora sprawiła ze zostaje przy outloku 2003 to to ze np. jak przychodzi do mnie 'Podsumowanie dnia allegro' to w outloku 2003 wyswietlana jest ładna zółta ramka, sa osnosniki itp. a w Thunderbirdzie jest tylko siągły text podobnie jest jak np. przyjedzie e-mailem Biuletyn CHIP... to w Thunderbirdzie zamiast wyswietlis obrazek to jest podawany link go niego... i w symie to sa tylko same linki... a w outloku jest wszysko łądnie pięknie... patrzyłem w opcjach wyswietlania ale nie znalazłęm opcji ktora by pozwoliła na wyswietlenie wiadomosci tak jak w outloku... czyli Thunderbird wyswietla sam text.. (albo moze nie umiem znalesc tej opcji ) jak ktos wie jak to zmienic to prosze niech napisze a tak to wygląda: jesli ktos wie co z tym zrobic to prosze o pomoc!!!![/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 U mnie tak jest jak w przypadku gdy wiadomość jest rozpoznawana jako niechciana ale widze że u ciebie jest pożądana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Cytat U mnie tak jest jak w przypadku gdy wiadomość jest rozpoznawana jako niechciana ale widze że u ciebie jest pożądana nawet jak wyłącze wszystkie filtry w thunderbirdzie to dzieje sie tak samo.... a jeszcze jedno: bo te wiadomosci importowałem z Outloka 2003... czy to moze miec znaczenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...