Skocz do zawartości
pisarz

Mozilla Thunderbird 0.6 PL - wiadomosci HTML, problem

Rekomendowane odpowiedzi

mam taki problem

obecnie uzywam outloka 2003 ale postanowaiłęm potestowac tą mozille i:

jedna niedogodnosc ktora sprawiła ze zostaje przy outloku 2003 to to ze np. jak przychodzi do mnie 'Podsumowanie dnia allegro' to w outloku 2003 wyswietlana jest ładna zółta ramka, sa osnosniki itp. a w Thunderbirdzie jest tylko siągły text podobnie jest jak np. przyjedzie e-mailem Biuletyn CHIP... to w Thunderbirdzie zamiast wyswietlis obrazek to jest podawany link go niego... i w symie to sa tylko same linki... a w outloku jest wszysko łądnie pięknie... patrzyłem w opcjach wyswietlania ale nie znalazłęm opcji ktora by pozwoliła na wyswietlenie wiadomosci tak jak w outloku... czyli Thunderbird wyswietla sam text.. (albo moze nie umiem znalesc tej opcji )

jak ktos wie jak to zmienic to prosze niech napisze

a tak to wygląda: Dołączona grafika

jesli ktos wie co z tym zrobic to prosze o pomoc!!!![/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

U mnie tak jest jak w przypadku gdy wiadomość jest rozpoznawana jako niechciana ale widze że u ciebie jest pożądana

nawet jak wyłącze wszystkie filtry w thunderbirdzie to dzieje sie tak samo....

a jeszcze jedno: bo te wiadomosci importowałem z Outloka 2003... czy to moze miec znaczenie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi