Skocz do zawartości
fuxmen

Seti@home na boinc - zaczęlo się

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam juz full jednostek :D

staty tweak.pl: http://setiboinc.ssl.berkeley.edu/sah/team...hp?teamid=30388

swoje jtatz widyisy nawet w boinc w oknie projektw wiesz ile masz credytów,

w profilu jak wejdziesz logując sie na swoje id masz wiecej fajnych info:

http://setiweb.ssl.berkeley.edu/

wchodzisz w your account i wpisujesz id i masz wszystko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BOINC Beta Test - 2004-07-05 10:51:15 - Message from server: Project is temporarily shut down for maintenance

jak mnie to denerwuje mam juz wszystkie jednostki przeliczone i nie moge wysłać wrrrr :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wchodzisz na strone seti>>your account>>>General(edit/view)>>>edit preferences>>> i w polu "Keep enough work on disk to last between" zmień na ile chcesz np 5 do 6 dni.

To przeliczy sobie ile jednostek przleiczysz za 5 dni i tyle bedzie ci sciagalo. NA podstawie tego testu przy pierwszym uruchamianiu, tam gdzie masz te jednostki co nmie lcizy to masz to completion , jest to wynik testu procesora i taki masz przewidywany czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest tak odrazu ci nie zlaiczą jednostek muszą 3 osoby przeliczyc je z takim samym wynikiem wtedy dostajesz credyty, czsami to trwa naprawde dlugo kilka dni, ale jak juz polcizysz z tydzień to bedziesz co kilkanascie godzin dostwal nowe credyty, pisalem juz o tym wiec najpierw poszukajcie a póxnije pytajcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam prośbę do ludzi z teamu HI-Q - podajcie mi (na PW) nasze ID :D:D:D po prostu po serii kilkuset formatów i instalacji systemów postanowiłem zostać na tym biednym 98 se i nie mam jak liczyć bez tego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...