fuxmen Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 no nareszcie ruszylo, mozna jednostki ściągać :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Hmm no mi sie sciagnely 2 paczki, a qmpel mowi ze nie moze nic sciagnac ... a tak pozatym gdzie sa statystyki do tego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 ja mam juz full jednostek :D staty tweak.pl: http://setiboinc.ssl.berkeley.edu/sah/team...hp?teamid=30388 swoje jtatz widyisy nawet w boinc w oknie projektw wiesz ile masz credytów, w profilu jak wejdziesz logując sie na swoje id masz wiecej fajnych info: http://setiweb.ssl.berkeley.edu/ wchodzisz w your account i wpisujesz id i masz wszystko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 dolaczylem do teamu tweak.pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 to fajnie niech inni ludzie zaczną sie interesować!!!! nareswzcie kredyty zalicza prawie odrazu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 BOINC Beta Test - 2004-07-05 10:51:15 - Message from server: Project is temporarily shut down for maintenance jak mnie to denerwuje mam juz wszystkie jednostki przeliczone i nie moge wysłać wrrrr :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 a ja nie mam zadnych problemów, a jaki masz adres projektu?? ten: http://setiweb.ssl.berkeley.edu/??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Nie mam taki: http://setiboinc.ssl.berkeley.edu/ap/ taki bo taki dostalem w mailu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 to liczysz astropulse a nie setiathome :D http://setiweb.ssl.berkeley.edu/ wchodzisz tu i tu aktywujesz :D i liczysz seti a to napewno chodzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 zarejestrowalem sie sciagnolem i znowy mi seti liczy Jak ustawic zeby nie seti tylko astropulse ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 to gitez,http://setiboinc.ssl.berkeley.edu/sah/team_display.php?teamid=30388 tu mozesz dolaczyc do teamu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 fuxmen Mugl bys zrobis screena z boinc z menu projekty ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 to oczywiście ten projekt co ma adres:http://setiweb.ssl.berkeley.edu/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 ok dzienki wielkie :P EDIT: A i jeszcze jedno jak ustawic zeby wiecej jednostek sciagało bo mam tylko 2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 wchodzisz na strone seti>>your account>>>General(edit/view)>>>edit preferences>>> i w polu "Keep enough work on disk to last between" zmień na ile chcesz np 5 do 6 dni. To przeliczy sobie ile jednostek przleiczysz za 5 dni i tyle bedzie ci sciagalo. NA podstawie tego testu przy pierwszym uruchamianiu, tam gdzie masz te jednostki co nmie lcizy to masz to completion , jest to wynik testu procesora i taki masz przewidywany czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 a czemu przeliczylem juz 6 WU, z czego 2 zniknely z work a 4 siedza jako ready to report, a w oknie projects credity mam na 0 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 to jest tak odrazu ci nie zlaiczą jednostek muszą 3 osoby przeliczyc je z takim samym wynikiem wtedy dostajesz credyty, czsami to trwa naprawde dlugo kilka dni, ale jak juz polcizysz z tydzień to bedziesz co kilkanascie godzin dostwal nowe credyty, pisalem juz o tym wiec najpierw poszukajcie a póxnije pytajcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Nie noo.. poustawialem sobie wszystko ładnie pieknie tylko teraz SETI@home - 2004-07-05 15:49:58 - No work from project wrrrrr :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 :D no zauważylem, musisz poczekać ale sie nie zrażaj, bo nie wyrabiają z jednostkami goście :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Nie noo.. poustawialem sobie wszystko ładnie pieknie tylko teraz SETI@home - 2004-07-05 15:49:58 - No work from project wrrrrr :( minutke temu sciagnelo mi jednostke bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 no mi wyslalo ale nie za bardzo chce ściągać, ale mam jeszcze dużo na dysku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 ja własnie nie mam nic ostatnia przelicza i juz koncówka 80% czyli jakies 30-20 min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 no nic trzeba czekać cierpliwie i napewno bedzie cos do siagnięcie, aprzestawiles sobie to na ile dni ci ma sciagać? zeby jak bnedzie chodzic to ci sciagnie wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 ustawlem 5 do 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 no to kolo 40 ci powinno ściągnąć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Nooooo wreeeszzzciiieee pociągneło 3 jednostki moze do jutra wystarczy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 no to sie ciesze ze nareszcie w teamie tweak.pl ktoś zaczyna liczyć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 mam prośbę do ludzi z teamu HI-Q - podajcie mi (na PW) nasze ID :D:D:D po prostu po serii kilkuset formatów i instalacji systemów postanowiłem zostać na tym biednym 98 se i nie mam jak liczyć bez tego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Nosz w morde z nowu nie dziala :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 :D nie łam sie, to początek dopiero ciekawy jestem jak bylo jaks eti ruszalo ?? wie ktoś?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...