Prog Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Mam problem z uruchomieniem gry zrobionej we flashu. Ściągnąłem ją już z serwera, ale nie potrafię jej uruchomić. Udało mi się nawet ustalić ustawienia <object></object> w tej grze, a jakich korzysta serwer, z którego ją ściągnąłem, ale ona nadal nie działa. Nie mam pojęcia, dlaczego?! Oto kod źródłowy, którego uruchamiam grę: Kod: <object height="360" width="500 classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-4444553540000" MENU="false"> <param NAME="_cx" VALUE="13229"> <param NAME="_cy" VALUE="9525"> <param NAME="FlashVars" VALUE> <param NAME="Movie" VALUE="bggame.swf?nickname=guest& sessionID=1046016576"> <param NAME="src" VALUE="bggame.swf?nickname=guest& sessionID=1046016576"> <param NAME="WMode" VALUE="Window"> <param NAME="Play" VALUE="-1"> <param NAME="Loop" VALUE="-1"> <param NAME="Quality" VALUE="high"> <param NAME="Salign" VALUE> <param NAME="Manu" VALUE="0"> <param NAME="Base" VALUE> <param NAME="Scale" VALUE="ShowAll"> <param NAME="Devicefont" VALUE="0"> <param NAME="EmbedMovie" VALUE="0"> <param NAME="BGCOLOR" VALUE> <param NAME="SWRemote" VALUE> <param NAME="MovieDate" VALUE> <param NAME="SeamlessTabbing" VALUE="1"> <EMBED src="bggame.swf?nickname=guest&sessionID=1046016576" quality=high width=500 height=360 type"application/x-shockwave-flash"></EMBED> </object> Poza tym umieszczam link do tej gry: www.robertobaggio.com/games/index.asp // należy nacisnąć „submit”, aby wejść do gry. Mile widziane wszelkie uwagi, oraz spostrzeżenia na temat kodu do gry (poprawki, pomysły) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Jak widzisz flash wczytuje nicka i sessionID... Wiec sprobuj na dysku taka stronke zrobic... jak nie zadziala to moze ona sie odwoluje do jakichś plików na serwerze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Niestety nie chodzi... próbowałem wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...