Skocz do zawartości
Prog

Flash problem

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z uruchomieniem gry zrobionej we flashu. Ściągnąłem ją już z serwera, ale nie potrafię jej uruchomić. Udało mi się nawet ustalić ustawienia <object></object> w tej grze, a jakich korzysta serwer, z którego ją ściągnąłem, ale ona nadal nie działa. Nie mam pojęcia, dlaczego?!

Oto kod źródłowy, którego uruchamiam grę:

Kod:

<object height="360" width="500 classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-4444553540000" MENU="false">     <param NAME="_cx" VALUE="13229">     <param NAME="_cy" VALUE="9525">     <param NAME="FlashVars" VALUE>     <param NAME="Movie" VALUE="bggame.swf?nickname=guest& sessionID=1046016576">     <param NAME="src" VALUE="bggame.swf?nickname=guest& sessionID=1046016576">     <param NAME="WMode" VALUE="Window">     <param NAME="Play" VALUE="-1">     <param NAME="Loop" VALUE="-1">     <param NAME="Quality" VALUE="high">     <param NAME="Salign" VALUE>     <param NAME="Manu" VALUE="0">     <param NAME="Base" VALUE>     <param NAME="Scale" VALUE="ShowAll">     <param NAME="Devicefont" VALUE="0">     <param NAME="EmbedMovie" VALUE="0">     <param NAME="BGCOLOR" VALUE>     <param NAME="SWRemote" VALUE>     <param NAME="MovieDate" VALUE>     <param NAME="SeamlessTabbing" VALUE="1">     <EMBED src="bggame.swf?nickname=guest&sessionID=1046016576" quality=high width=500 height=360 type"application/x-shockwave-flash"></EMBED> </object>

Poza tym umieszczam link do tej gry:

www.robertobaggio.com/games/index.asp

// należy nacisnąć „submit”, aby wejść do gry.

Mile widziane wszelkie uwagi, oraz spostrzeżenia na temat kodu do gry (poprawki, pomysły)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi