FlipekPL Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Nukleon N2v2 blko na CPU - blok na CPU Króćce - NK 12-12-12 Mocowanie - AMD do socketa Nakładka - zielona :twisted: Atria GPU - blok na karte graficzną Typ R55 Króćce WT 12 Wąż Eheim - rozmiar 12/16 - 3 metry. Wiem, wiem mozna kupic w hydraulicznym o wiele taniej ale niech juz bedzie - doradżcie tylko czy nie za malo tego weza i czy bedzie pasował na bloki i na chłodnice(średnica). Pompka Eheim 1048 - stosowac ja jako zatapialna czy nie, tak w ogole to ktore rozwiazanie jest lepsze?? Chłodnica Black Ice Extreme Zaciski metalowe - 10 sztuk Nie wiem skąd mam zamówic pojemnik, a nie mam czasu ani ochoty budowac własny :wink: niezly ze mnie leń. Na mcs.pc.pl jest taki Rezerwuar 85 za 70 zł, ale nie wiem czy sie nadaje do tej pompki czy będzie potrzebny mi zestaw przyłączeniowy?? A jak tak to jaki?? Jak bede kupowal pojemnik to 0,5 l czy 1,0 litrowy ma to jakies znaczenie??? Niby wszystko ladnie pieknie ale mam jeszcze kupe pytan jesli chodzi o ten zestaw.Mam obudowe standardowych rozmiarow, nie wiem jak to wszystko razem połaczyc w jakiej kolejnosci laczyc poszczegolne elementy gdzie zastosowac trojnik i czy wogole go uzywac :D . Chcialem jeszcze zapytac czym sie rozni układ otwarty od zamknietego i ktory jest lepszy???. Chodzi mi głownie o ta piekielna karte :evil: ktorej nie mozna ujazmic - mam jeszcze taki dylemat to jest karta radeon 9800 pro chodzi o to ze rdzen jest ok 2 mm ponizej tej kwadratowej obwodki i nie wiem czy blok bedzie dobrze przylegal bo mam arctic silwera z ktorym bylo pelno problemow przy montazu musialem wszadzis cieniutka blaszke miedziana aby optymalnie przylegal. Wiem ze duzo tych wszystkich pytan ale cztam te wszystkie posty i juz mam niezle metlik nie moge znalezc odpowiedzi - bylbym bardzo wdzieczny za rzetelne odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Na wszystkie te pytania znajdziesz odpowiedzi na tym forum, a nawet w tym dziale. Wystarczy poczyta topiki :P Podejrzewam, ze wyreczam moderatorow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...