Skocz do zawartości
FlipekPL

Z�OŻONY ZESTAW+ KILKA PYTAŃ

Rekomendowane odpowiedzi

Nukleon N2v2 blko na CPU - blok na CPU

Króćce - NK 12-12-12

Mocowanie - AMD do socketa

Nakładka - zielona :twisted:

Atria GPU - blok na karte graficzną

Typ R55

Króćce WT 12

Wąż Eheim - rozmiar 12/16 - 3 metry. Wiem, wiem mozna kupic w hydraulicznym o wiele taniej ale niech juz bedzie - doradżcie tylko czy nie za malo tego weza i czy bedzie pasował na bloki i na chłodnice(średnica).

Pompka Eheim 1048 - stosowac ja jako zatapialna czy nie, tak w ogole to ktore rozwiazanie jest lepsze??

Chłodnica Black Ice Extreme

Zaciski metalowe - 10 sztuk

Nie wiem skąd mam zamówic pojemnik, a nie mam czasu ani ochoty budowac własny :wink: niezly ze mnie leń. Na mcs.pc.pl jest taki Rezerwuar 85 za 70 zł, ale nie wiem czy sie nadaje do tej pompki czy będzie potrzebny mi zestaw przyłączeniowy?? A jak tak to jaki?? Jak bede kupowal pojemnik to 0,5 l czy 1,0 litrowy ma to jakies znaczenie???

Niby wszystko ladnie pieknie ale mam jeszcze kupe pytan jesli chodzi o ten zestaw.Mam obudowe standardowych rozmiarow, nie wiem jak to wszystko razem połaczyc w jakiej kolejnosci laczyc poszczegolne elementy gdzie zastosowac trojnik i czy wogole go uzywac :D . Chcialem jeszcze zapytac czym sie rozni układ otwarty od zamknietego i ktory jest lepszy???. Chodzi mi głownie o ta piekielna karte :evil: ktorej nie mozna ujazmic - mam jeszcze taki dylemat to jest karta radeon 9800 pro chodzi o to ze rdzen jest ok 2 mm ponizej tej kwadratowej obwodki i nie wiem czy blok bedzie dobrze przylegal bo mam arctic silwera z ktorym bylo pelno problemow przy montazu musialem wszadzis cieniutka blaszke miedziana aby optymalnie przylegal. Wiem ze duzo tych wszystkich pytan ale cztam te wszystkie posty i juz mam niezle metlik nie moge znalezc odpowiedzi - bylbym bardzo wdzieczny za rzetelne odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi