Marcin Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Witam. Dzisiaj przywieźli mi nowy sprzęt i jak to zwykle bywa - coś człowieka zdziwi. Dysk Quantum Fireball 6.4A pracuje (zarówno bios jak i windows go w ten sposób wykrywa) w trybie UDMA Mode 4 - zawsze myślałem, że ten dysk jest tylko Mode 2. Czy ktoś wie coś na ten temat - czy jest to błąd czy może mam szczęście :) (wcześniej miałem celerona433 i płyte i440bx). I drugie pytanie: czy wynik 7851 w 3dmark2001se default test jest w porządku? (sprzęt nie podkręcany) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Witam. Dzisiaj przywieźli mi nowy sprzęt i jak to zwykle bywa - coś człowieka zdziwi...bo wczesniej miales BX a on ma kontroler IDE ktory smiga max na ATA33 (ATA33=UDMA Mode2, ATA66=UDMA Mode4, ATA100=UDMA Mode5) a co do 3D Marka mysle ze przy Twoim konfigu bez O/C ten wynikjest w normie (ale moge sie mylic) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...