Piwko Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Siemka mam ramki elixira 266mghz ida mi bez raduatorow i zwiekszania napuiecia na 312mghz(ale sa nadal zimne)! Wczoraj zakupilem jakies tanie raditry nie w czesciach tylko na cala pamiec! I chce sie dowiedziec czy moge smalo zwiekszyc napiecie? Pozdrawiam Ile ktos najwieces wyciegnal z tych ram? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 coś ci sie pomerdało z tymi częstotliwościami.... napięcie możesz zmienić. ale nie rozumiem twojego posta:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Hmmm... z ktorego kraju jestes? Bo z czystym polskim jezykiem to ty duzo wspolnego nie masz. Co do tematu ( jakos go odkodowalem :/ ) ... napiecie smialo mozesz nawet bez radiatorow dac 2,9 ... ale czy to duzo pomoze to nie wiem. Musisz sam sprawdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipek Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 W moim zestawie jest jedna kość elixir'a, bez radiatorów. Pracuje na ustawieniach jak w opisie. W Mem Teście żadnych błędów. W sumie po podniesieniu częstotliwości fsb do 182 też było dobrze, ale musiałem podnieść napięcie do 3,2V (te same timingi), jednak po dłuższym czasie Mem Test się wywalał, a pamiątki były gorące... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...