Skocz do zawartości
Fish

Tani Zasilacz do takiego sprzętu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chce kupic dobry zasilacz ale tak do 100 zł aby pociągną takiego konfiga i żeby miał zabezpieczenia przeciw zwarciowe i przeciw przeciążeniowe itp.

Oto moja konfiguracja : Duron 1,2 ghz, ecs k7s6a, 2x128 ddr266,geforce 4 420mx, 2xhdd, cdrw, cdrom, flop. :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fortron (albo inny markowy) 250W spokojnie styknie. Sam mam Fortrona 250W na XP 2GHz, 1xHDD (czasami 2), Ti4200, CD, 512DDR i spokojnie smiga. Napiecia super stabilne i w normie. Do tego sie mocno nie grzeje, jest po prostu cieply jak kazdy inny. W porownaniu z Codegenem 300W o niebo lepsze napiecia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszcze mam takie pytanie . Średnio raz na miesiąc padają mi żarówki w pokoju czy może mieć za tym coś współnego zasilacz, również  często lekko żarówki mrugają gdy mam włączonego kompa.

instalacja jest przeciarzana trzeba dzwonic po elektryka by faze zrobil :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdź korki te zabespieczające sieć może to one coś walą. Jak masz sieć podzieloną to możliwe że w kuchni jest ok a w pokoju coś nie tak.

Aha sprawdz na klatce jak mieszkasz w bloku

Ale zanim się weźmiesz za bespieczniki sprawdź żarówkę :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi