Fish Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Witam. Chce kupic dobry zasilacz ale tak do 100 zł aby pociągną takiego konfiga i żeby miał zabezpieczenia przeciw zwarciowe i przeciw przeciążeniowe itp. Oto moja konfiguracja : Duron 1,2 ghz, ecs k7s6a, 2x128 ddr266,geforce 4 420mx, 2xhdd, cdrw, cdrom, flop. :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 nowy czy uzywany ? mysle ze huntkey 300W spoko styknie .. zaraz sie posypia fortrony z allegro ;] a wogole to szukaj bo niedawno byl topic identyko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fish Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 nowy albo jakiś paromiesięczny, zaraz polukam za tym poprzednim topickiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 modecom(fortron) 300gtf :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Jezeli chcesz nowy to polecam Ci Huntkey 300W BS za 99 zeta :) cisza i wydajnosc na Twoj konfig wystarczajaca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 na jego konfig to styknie Fell 300w za ok 50-60zł nowka i jeszcze wiecej pociagnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Fortron (albo inny markowy) 250W spokojnie styknie. Sam mam Fortrona 250W na XP 2GHz, 1xHDD (czasami 2), Ti4200, CD, 512DDR i spokojnie smiga. Napiecia super stabilne i w normie. Do tego sie mocno nie grzeje, jest po prostu cieply jak kazdy inny. W porownaniu z Codegenem 300W o niebo lepsze napiecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Feel 300W [były na allegro po 49 teraz troche więcej] spokojnie uciągnie twojego kompa i jest cichutki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fish Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 A jeszcze mam takie pytanie . Średnio raz na miesiąc padają mi żarówki w pokoju czy może mieć za tym coś współnego zasilacz, również często lekko żarówki mrugają gdy mam włączonego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 A jeszcze mam takie pytanie . Średnio raz na miesiąc padają mi żarówki w pokoju czy może mieć za tym coś współnego zasilacz, również często lekko żarówki mrugają gdy mam włączonego kompa.instalacja jest przeciarzana trzeba dzwonic po elektryka by faze zrobil :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fish Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Hm do gniazdka podłączona jest listwa a do listwy komp,monitor,głośniki i router - zasilacz 12v, natomiast do gniazdka jeszcze jest podłączony zasilacz od haba także 12v :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkia Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Jak na mój gust to wina pralki przekręconej z 500 Obrotów wirówki na 800 RPM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fish Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Hehe :D pralka jest dość daleko od pokoju więc to na pewno odpada, ale nie odbiegajmy od tematu czy jest mozliwość że to wina zasilacza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkia Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Sprawdź korki te zabespieczające sieć może to one coś walą. Jak masz sieć podzieloną to możliwe że w kuchni jest ok a w pokoju coś nie tak. Aha sprawdz na klatce jak mieszkasz w bloku Ale zanim się weźmiesz za bespieczniki sprawdź żarówkę :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 A jaki masz zasilacz w pralce? :lol: 500@800 RPM sporo więcej prądu potrzebuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...