spyker (banan) Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 pytanie jak w temacie chcialbym zalozyc serwer proxy pod windows 2003 najlepiej z funkcja transparent proxy czy jest taki program ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 squid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 a on dziala pod windows ?? bo z tego co wiem to squid to jest pod linuksa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 ehhhh... TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levteam Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zerknij na winproxy może to będzia działało. Ja to mam pod win 2000 ale może chodzi pod 2003 albo jest jakaś nowsza wersja pod win 2003. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...