Mik24 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Aloha. Mam zamiar sprawić sobie bartona 2500+ i płytkę Asusa A7V600 (via KT 600) ale mam problem z doborem zestawu chłodzącego. Mogę przeznaczyć max 150zł ale wolałbym mniej. Jak na razie mój wybór jest między Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition lub Silent Boost, Pentagram Freezone QC-80 Cu albo jeszcze coś takiego http://sirius.pl/product.php?action=info&id=8278&sid=1. I jak na razie ten ostatni podoba mi się najbardziej bo 1. cena 2. automat 3. certyfikowany do 3500+. Ale sam już nie wiem, mam nadzieję że mi pomożecie. Z góry dziękuję. :D [/google] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 ja mam cooler za 27zl i na niepodkreconym bartonie 2500+ bez obciazenia i bez obudowy mam 35stopni. Z obudowa mam duzo wiecej, 55stopni ale one bezproblemowo chodza do 65stopni. Przy podkreceniu na 3200 jest kolo 60. Tak dzialam juz od pol roku i nie ma zadnych problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 ARCTIC COPPER SILENT 2 L reg. obr.LED 13 dB - calikem fajny i tani - a na dodatek reczna regluacja obrotow. Niektorzy polecaja SPIRE WHISPERROCK IV , ale nie wiem dlaczego, po prostu nie mam do niego przekonania :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...