k2 Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Z góry przepraszam za tego posta, i prosze mederatorów o nie usuwanie go. Potrzebuje natychmiast sprzedać GeForce 2 ti 64 drr 4n.s prolink Tv-out. Do kary mam kable instrukcjie stery itp. Na karcie zamontowany jest BluOrb. Jest funkcja [poprzez zworke] zniamy na QuadroII. Jezeli jest ktoś chetny to prosze na priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Wystaw go na Allegro. Jak zależy ci na czasie daj cenę 299zł (to to samo co 300zł, ale ludzie na 100% częsciej licytują 1 zł mniej). Napisz, że prolink, podaj taktowania, i na ile się kręci. Napisz, że sprawny, że dasz tygodniową gwarancję na sprawdzenie, Jak masz ochotę to podaj jakieś fake'owe dane o tym, jak to Ci się jakość poprawiła po zamontowaniu tego BluOrba i po kłopocie. Za 299zł sprzedasz bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Z gory przepraszam za to ze Cie zabije, prosze policje o niewtracanie sie i nie karanie mnie!!! Potrzebuje nagle sie wyzyc. Dzieki z... gory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Z gory przepraszam za to ze Cie zabije, prosze policje o niewtracanie sie i nie karanie mnie!!! Potrzebuje nagle sie wyzyc. Dzieki z... gory. wyolbrzymiasz sprawe, az taka krzywda sie nikomu nie dzeje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Z gory przepraszam za to ze Cie zabije, prosze policje o niewtracanie sie i nie karanie mnie!!! Potrzebuje nagle sie wyzyc. Dzieki z... gory. hmmm? A o co chodzi? O mnie mówisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 wyolbrzymiasz sprawe, az taka krzywda sie nikomu nie dzeje.No jak nikt nie zareaguje to niektorzy pomysla, ze "krzywda sie nikomu nie dzieje" i zaczna pisac takie topici (zreszta juz kiedys bylo) i fajnie bedzie jak sie zrobi gielda z forum o sprzecie. hmmm? A o co chodzi? O mnie mówisz?Oczytwiscie, ze nie, tylko ze napisales swojego posta podczas gdy ja pisalem swojego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...