filmic Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Mam taka karte jak w tytule z zalozonym Silencerem i radiatorami na pamieciach... BIOS byl zmieniony na 9700PRO (ze strony FICa). Wszystko chodzilo ladnie i stabilnie ale radiatory byly gorace w samym windowsie a co dopiero po grze... Dlatego zmienilem BIOSa na 9700 (tez od FICa) zeby potestowac przy okazji jej (spadek) wydajnosc i mialem nadzieje ze beda chlodne (zwlaszcza z radiatorami)... Mam wrazenie jednak ze temp. wcale nie zmienila sie 8O Pracuje stabilnie jednak nadal jest goraca :? W windowsie OK :roll: Ale po grze... nie da sie poprostu nawet dotknac :o Czy to mozliwe zeby tak sie grzaly :?: Czy to jest bezpieczne :?: Czy w takim razie zostawic BIOS 9700PRO (skoro nie widac roznicy, to po co przeplacac ;)) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacHoO Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 a w "trzy de smarkach" działa wszystko good ? Nic się nie wiesza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filmic Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 a w "trzy de smarkach" działa wszystko good ? Nic się nie wiesza ?Tak, wszystko OK i bez artefaktow :) Wynik troche ponad 14.000 (@PRO) bez podkrecania 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 tez mam ta karte ona ma pmieci 2.8 czyli spoko stabilnie ida na 700 bez radiatorow i le ci idzie stbolnie z radiatorami , i moje tez sa ciepłe i nawet czasem goroce pogrze przy 620 czy 680 czy 700 widocznie tak maja ale wszystko chcodzi stabilnie jak by miały za wysoka temperatue to by arty w grach i 3dmarkach waliły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 A na dodatek temperatura pracy tych kości wynosi normalnie około 50 - 60 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filmic Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 A na dodatek temperatura pracy tych kości wynosi normalnie około 50 - 60 stopni.Jak na moje "oko" to ta temp. moze jest troche wyzsza niz 50-60st czasem :? Poza tym w samym win czasem sa chlodne a czasem sie nagrzewaja jakos dziwnie :? W kazdym razie chodzi bez problemow (teoretycznie nawet do 330 dla pamieci chociaz sa 3,6ns) ale nie podkrecam jej (oprocz @PRO) i ma radiatory wiec chyba powinno byc OK :roll: hm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 W moim 9700 by Komputronik też się nieziemsko grzeją pamięci :/ Nawet przy niepodkręconej karcie nie da się ich dotknąć :/ Niedługo przerobie cooler z mojego proca na radiotory i zobaczymy co sie stanie :P Będą wysokie na 3 cm ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 długo te karty nie podzialają z tak gorącymi pamiatkami:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...