michal_aniol Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Po pierwsze przeszukałem forum i wiem że było, ale tylko o nowych w tej cenie. A ja chcę kupić używane. Będzie to grało w Mazdzie 323 (jeśli to ma jakieś znaczenie). Chciałbym żeby również mogło odtwarzać mp3 i było dobre na polskie drogi czyli żeby nie przerywało, miało jak najlepszą jakość dzwięku w stosunku do tej ceny 300zł. Zakupię je prawdopodobnie na giełdzie w Krakowie. Nie znam się na tej materii nic a nic. Proszę o pomoc w wyborze, tzn. jakie polecacie? Ewentualnie czym mam się kierować przy kupnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Masz tu taki do 300zł http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27232618 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Sorry za OT ale michal_aniol nie masz może większego zdjęcia tej pani z awatara? Jeśli się nie mylę to Isabelli Fontana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_aniol Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 @motofan: Jasne że mam. Zgadza się - to ta pani/panna (lepiej może gdyby to była panna :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 A możesz uprzejmie wysłać na motofan2@pf.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 kup se jakiegos sony'iaka z seri xplode 2002-03 lcdx380 - 420 so spox srebrny panel + czerwone podświetlenie a mjusik b. dobry 4x45W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Przyznam, ze rowniez chce kupic jakis cd player do swojego miśka ale moze byc nawet spasc z TIRa :) Wolalbym sie przejechac na gielde niz kupic z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Co sadzicie o tym radiu z allegro za 249zl (link jes wyzej) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 co do tych tanich z tajwanu :) to jest jedna wielka loteria - zdazaja sie naprawde fajnie grajace i zdazaja sie totalne shity. Moj kolega np kupil cd zwykle z pilotem noname + 2 owalne glosniki i jak na swoja klase dzialalo bardzo dobrze i mialo niezla moc + nie skakalo na zadnych wybojach i czytalo plytki jak marzenie :) Inny kupil podobne ale jakiegos innnego nonameowego producenta i juz dzialalo o wiele gorzej na tych samych owalach + mialo problemy z wypalanymi plytkami ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_aniol Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Ja własnie chyba pojadę na giełdę, a tam przeważnie to większość która "spadła z Tira" :) W takim razie oprócz tego Soniaka co polecacie. Raczej wolę używane i lepsze, niż nowe noname z Taiwanu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...