ObiwaN Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Witam Pytanie szczególnie do posiadaczy tej płyty : Jakie wyniki w kręceniu uzyskujecie na tej płycie i przy jakich ustawieniach :?: , no i ofc przy jakiej konfiguracji sprzętowej . (procek, pamięci, grafa, chłodzenie itp . ) Pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Na ile masz ustawiony FBS (ja na Solteku i845D wyciskam max 2,59GHz z P4 2,2 FBS na 118) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObiwaN Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 FSB mam na 128 przy Vcore = 1,70 V. Odpala sie na 2,4 ale sie Winda wysypuje , nie wiem moze za slabe pamieci mam , a z podbiciem napiecia nie chce ryzykowac co by proca nie spalic :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqu Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 FSB mam na 128 przy Vcore = 1,70 V. Odpala sie na 2,4 ale sie Winda wysypuje , nie wiem moze za slabe pamieci mam , a z podbiciem napiecia nie chce ryzykowac co by proca nie spalic :wink: . Ja mam p4 1.8a@2.4 na fsb 133 przy vcore = 1.55 v i myslalem ze to duzo bo bez podkrecania mialem 1.5 v ale jak zobaczylem twoje 8O Jakie masz temp na full load? bo ja mam 55 C na cpu a 40 na mobo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObiwaN Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Przy pelnym obciazeniu mam cos kolo 50 -52C proc , mobo podobnie jak u ciebie 38 -40 C. Przy nizszym napieciu nie chcial mi wstawac komp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...