Fobos Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Witam Czy ktos moze mi podac konfigurace wc ktorej suma wyniesie do 1200zl ? Ma chlodzic Procek AMD 2,5 (czeka go max o/c), mostek (Abit nf7), grafe radek9800pro Chodzi o jak najwieksza wydajnosc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 wejdz do mcs.pl wybierz sobie najdrozsze bloki pompke i chlodnice Black ICe i masz jzu ;p ale lol topic .. ile jeszcze takich . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Witam Czy ktos moze mi podac konfigurace wc ktorej suma wyniesie do 1200zl ? Ma chlodzic Procek AMD 2,5 (czeka go max o/c), mostek (Abit nf7), grafe radek9800pro Chodzi o jak najwieksza wydajnosc ! Proponuje sie zlapac za FC bo bedzie to lepsze rozwiazanie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 ejj a zlozy mi ktos wc do 10 000 zl??? tak zeby bylo wydajne i ciche, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icem@n Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 TyBiAs ja Ci dam swoje, jeszcze Ci mojego kompa gratis doloze :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 ales ty chojny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 CLOSED moderators :D ;) SZUKAJ stary nie ma to tamto!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 wejdz do mcs.pl wybierz sobie najdrozsze bloki pompke i chlodnice Black ICe i masz jzu ;p ale lol topic .. ile jeszcze takich . www.mcs.pc.pl ;-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...