opentany Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Witajcie :lol: Mam pytanko czy da mi cos gdy podkrece mu dostawe pradu??? Moja plyta Abit SE6, celeron667@750 1,70V i jak bym mu dal z 1,8V czy sie nie spali i czy bedzie widal roznice w szybkoscie i w takich tam :?: :?: :?: POZDRAWIAM :P NARKA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 przy 1.8 nic mu sie nie stanie 1.9 terz ale 2.0 już niebezpieczne pwyżej nie dawaj... pozaty zalerzy to od chłodzenia... patrz na temperatury... spróbuje FSB 100 ale to ciężko będzie bo to by było 1000mhz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 tyle to raczej nie pujdzie. ale mowiesz ze nic mu nie bedzie jak mu dam 1,9?? jak tak bo spox, ja mam chlodzenie z Athlona 1,4 cos podobnego do tego http://sklep.benchmark.pl/pelny_7147.html a da mu cos jak podkrece Volty????[/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Podniesienie napięcia da Ci zazwyczaj możliwość wyższego podkręcenia :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 i tylko tyle :( to nic ale i tak duzo nie moge podkrecac bo mi wtedy karta muzyczna nie dziala mam na PCI ale tam dziala jeden kanal to co mi z takiej karty :| a tak apropo to ile pujdzie taki celek???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 duzo to on nie pujdzie przy 90x10.0 na 1,75 wyskakuje blue screen czyli wiecej niz 890mhz niewycisne :( ale zauwazylem ze cos mi zasilacz pada przy patrzeniu na stopnie na procku zauwazylem ze mam obnizone napiecie :( 3,33V i 5V, 12V w miare wiem ze nie wynik z biosu jest taki sobie powinno sie mierzyc miernikiem :) ale narazie nie mam ale i tak musze sobie zmienic bo juz ma chyba z 3 lata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...