SpiderMAN Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Mam taki problemik. Kiedy przestawie fsb na 220 MHz, zmniejsze timingi na 9-4-4-4-3 woltaz na CPU na 1.95V, na NB 2.0V, na ram 2.9V, zapisuje, wylaze z biosu, restarcik i mam tylko ekran post ze zglaszajacym sie CPU, potem jakby zwis nic sie dalej nie dzieje, na 215 MHz mam podobnie, maximum jakie wstaje teraz to 213 :P :( Bywalo lepiej... Oswieccie mnie bo juz glupieje, czy to moze byc wina ramu??? Czy to co innego? Z pewnoscia nie jest to temperatura bo na 1.95V 2410 MHz widnieje na ekranie startowym 39C, a Aerogate II pokazuje mi 37C... What the problem may be? Sprzet jak w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Mam taki problemik. Kiedy przestawie fsb na 220 MHz, zmniejsze timingi na 9-4-4-4-3 woltaz na CPU na 1.95V, na NB 2.0V, na ram 2.9V, zapisuje, wylaze z biosu, restarcik i mam tylko ekran post ze zglaszajacym sie CPU, potem jakby zwis nic sie dalej nie dzieje, na 215 MHz mam podobnie, maximum jakie wstaje teraz to 213 :P :( Bywalo lepiej... Sprzet jak w podpisie. NF2 nie lubi CL3 ;/ daj CL2.5 i obadaj wtedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zobacze zaraz to sprawdze. Dzieki za pierwszy trop :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 No i poszlo 11x 220 narazie :D Zaraz jade wyzej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 No i poszlo 11x 220 narazie :D Zaraz jade wyzej :D Hehe :D Dawaj dawaj :D Tweak - connecting people :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Juz sprawa rozwiazana :D Dziekuje Ci Buzzy... :D Byc moze w trakcie sezonu wakacyjno urlopowego bede zmienial ram na wiecej i lepszy, to moze sie uda wiecej wycisnac, przy 230 MHz wsio wstaje ale winda ma juz wonty :D "Page Fault In None Paged Area" wywala :D Fsb 225 MHz Full Stable :D http://realitynet.mod4.us/spider/Barton@fsb225MHz.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...