Skocz do zawartości
SpiderMAN

Co mnie powstrzymuje???

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problemik. Kiedy przestawie fsb na 220 MHz, zmniejsze timingi na 9-4-4-4-3 woltaz na CPU na 1.95V, na NB 2.0V, na ram 2.9V, zapisuje, wylaze z biosu, restarcik i mam tylko ekran post ze zglaszajacym sie CPU, potem jakby zwis nic sie dalej nie dzieje, na 215 MHz mam podobnie, maximum jakie wstaje teraz to 213 :P :( Bywalo lepiej...

Oswieccie mnie bo juz glupieje, czy to moze byc wina ramu??? Czy to co innego? Z pewnoscia nie jest to temperatura bo na 1.95V 2410 MHz widnieje na ekranie startowym 39C, a Aerogate II pokazuje mi 37C...

What the problem may be?

Sprzet jak w podpisie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taki problemik. Kiedy przestawie fsb na 220 MHz, zmniejsze timingi na 9-4-4-4-3 woltaz na CPU na 1.95V, na NB 2.0V, na ram 2.9V, zapisuje, wylaze z biosu, restarcik i mam tylko ekran post ze zglaszajacym sie CPU, potem jakby zwis nic sie dalej nie dzieje, na 215 MHz mam podobnie, maximum jakie wstaje teraz to 213 :P :( Bywalo lepiej...

Sprzet jak w podpisie.

NF2 nie lubi CL3 ;/ daj CL2.5 i obadaj wtedy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz sprawa rozwiazana :D Dziekuje Ci Buzzy... :D Byc moze w trakcie sezonu wakacyjno urlopowego bede zmienial ram na wiecej i lepszy, to moze sie uda wiecej wycisnac, przy 230 MHz wsio wstaje ale winda ma juz wonty :D "Page Fault In None Paged Area" wywala :D

Fsb 225 MHz Full Stable :D

Dołączona grafika

http://realitynet.mod4.us/spider/Barton@fsb225MHz.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi