Kamilek Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Witam.Takiego porównania nie było co wybrać: -Pentagram Freezone 80Cu -Zalman 7000 Al-cu Ten drugi w moim przypadku 15 zł drozej.Więc cenowo niemal identyczne.Za Zalmanem przemawia cięzar.Znacznie lżejszy jest ten cooler.No a atut freezone to to bardzo duzo miedzi :) Co wybrać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Pentagram QC-80 Cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Po co zakladales ten temat? TUTAJ jest caly topic na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Bo tam jest konkurencja dla wersji A-cu :) A z nim przegrywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Jak dla mnie Pentagram, ale wersja z wentylatorem 92mm ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Ja bym brał Pentagrama bo w porownaniu z Zalmanem whcodzi na wiecej rodzajów płyt głownych!! A Zalman jest troszke wiekszy i czasem sie nie zmiesci, a osiagi podobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Bierz Pentagram pobrałem jakis czas temu jestem mile zaskoczony .Osobiscie jestem wyznawca ZALMANA [jak w opisie] i ciezko mi bylo sie zdecydowac . Troche sie wahalem ale jak widac nie bylo czego chociaz wtedy jak go bralem to nie bylo zadnych dobrych testow w tym temacie .Tak naprawde to ten wicher ustepuje tylko o kilka stopni ZALMANOWI miedzianemu!!!! jest to naprawde dobra konstrukcja . W trybie silent nie slyszalny przy otwartej budzie slysze tylko moja zje***a katode ktora jak ma humor to skwierczy albo syczy .Jestem naprawde zadowolony . Tak jak zalman ma to do siebie ze bardzo szybko schladza proca po stresie dzieje sie to na twoich oczach !!! :] . Ja POLECAM nie mam mu nic do zarzucenia .Swoja droga chyba ZALMAN dal du**y z patentem na ten wicher . 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...