jepeto Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Witam. Posiadam płyte jak w tytule. Diody na płycie świecą się następująco środkowe dwie zielone a zewnętrzne czerwone. Z opisu wynika że to wina procesora. Ale sprawdzałem wszystkie komponenty tzn. procek, pamięci i grafe i wszystko śmiga dobrze. Nie wiem co było przyczyną bo wcześniej korzystała z kompa moja młodsza siostra. Jak ktoś ma jakiś pomysł prosze o rade. Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 reset BIOSU zrób Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jepeto Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 już robiłem i nic. Teraz zauważyłem że chipset mostka północnego się wogóle nie grzeje to tak jakby nie dostawał napięcia. A więc co w takiej sytuacji może się dziać?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...