turkuć Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 mam 765MB od dwoch dni i monitor jest super ze zaluje ze nie wzielem MAGa, monitor wykonany jest bardzo solidnie obraz ostry i soczysty irytuje mnie jedynie regulacja, boki ekranu przylegaja do czrnego tla ale mam problem z gora i dolem - pasek startu wygina sie do srodka tak jak gora i calosc przypomina ksztaltem muszke probowalem wielu sposobow regulacji i nic sie nie poprawia !!! prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Mam syncmastera 753df i u mnie jest oki. Probowales zmieniac sutawienia geometri obrazu - chodzi mi o "beczke"(nie wiem jak to nazwac) moj ma takie cos i moge sobie "wyginac" obraz jak chce. To pewnie kwesta ustawien wiec spobuj pokombinowac nieco. Sprobuj tez go rozmagnesowac (degauss) i jak masz blisko glosniki to je odstaw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...